Esta página necesita JavaScript para funcionar.
Política de cookies
Utilizamos cookies propias y de terceros para obtener datos estadísticos de la navegación de nuestros usuarios y mejorar nuestros servicios. Si acepta o continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información aquí.

*Escribe tu búsqueda y pulsa enter

CAT ES

De les nostres mans,
a les teves.

Sobre nosaltres

Aquest és un relat escrit per moltes mans. Però en aquestes mans no trobaràs cap ploma ni tinta. Tampoc paper. En aquestes mans trobaràs aigua i farina.

Hi trobaràs el sentit (i els sentits) per decidir el què i el com d’un ofici amb més de 6.000 anys d’antiguitat. Hi trobaràs massa mare i sal. Hi trobaràs calma, molta calma. Sacs carregats de temps, d’esperit crític i d’esforç. Hi trobaràs blat i aromes. Hi trobaràs sensibilitat, ingredient innegociable. Hi trobaràs mans enamorades de l’artesania, que respecten la innovació sempre i quant sigui per millorar el producte, no per guanyar temps.

A aquestes mans, hi trobaràs llevat i massa. No volem ser les mans d’un forner. Volem ser les mans del teu forner.

Mans, totes elles, que formades i guiades pel nostre equip de mestres forners i pastissers, creen un relat de sentit i sensibilitat.

Aquest és un relat escrit per moltes mans. Les mans de tots els que hem fet possible tirar endavant aquest projecte, on també hi compten les teves, és clar.

A Bonaparte no trobaràs rastre de ni de colorants ni de conservants. Només trobaràs productes artesans, resultat d’un procés manual, pausat i d’autor. Cadascuna de les nostres peçes ha estat creada de manera única, i són obres irrepetibles.

Responsabilitat social corporativa

Els nostres productes son frescos i els produïm a diari. Però, on acaba tot aquell gènere que no s’ha venut al llarg del dia?

Col·laborem amb una ordre religiosa i una ONG que, diàriament, recullen tot aquell producte restant al final del dia. Això permet que moltes persones sense recursos puguin acompanyar els seus àpats amb el nostre pa o la nostra brioixeria.

Bonaparte també col·labora amb la Fundació Federica Cerdà, una fundació que practica la hipoteràpia amb persones amb diversitat funcional.

On som?

Valldoreix

Valldoreix

Rbla. Mossèn Jacint Verdaguer, 21
93 315 30 10

Sant Cugat

Mercat Torre Blanca

Avinguda de la Torre Blanca, 10
93 675 85 29

Coll Favà

Passeig de Francesc Macià, 57
93 631 67 62

Mercantic

Avinguda Can Graells 8
93 328 45 19

Rambla

Carrer Francesc Moragas 14
93 700 63 11

Bellaterra

Bellaterra

Plaça del pi, 5
93 592 16 00

Barcelona

Sarrià

Passatge Senillosa, 8
93 205 72 09