CAT   ES

Sobre nosaltres
Aquest és un relat escrit per moltes mans. Però en aquestes mans no trobaràs cap ploma ni tinta. Tampoc paper. En aquestes mans trobaràs aigua i farina.

Hi trobaràs el sentit (i els sentits) per decidir el què i el com d’un ofici amb més de 6.000 anys d’antiguitat. Hi trobaràs massa mare i sal. Hi trobaràs calma, molta calma. Sacs carregats de temps, d’esperit crític i d’esforç. Hi trobaràs blat i aromes. Hi trobaràs sensibilitat, ingredient innegociable. Hi trobaràs mans enamorades de l’artesania, que respecten la innovació sempre i quant sigui per millorar el producte, no per guanyar temps.

A aquestes mans, hi trobaràs llevat i massa. No volem ser les mans d’un forner. Volem ser les mans del teu forner.

Mans, totes elles, que formades i guiades pel nostre equip de mestres forners i pastissers, creen un relat de sentit i sensibilitat.

Aquest és un relat escrit per moltes mans. Les mans de tots els que hem fet possible tirar endavant aquest projecte, on també hi compten les teves, és clar.

A Bonaparte no trobaràs rastre de ni de colorants ni de conservants. Només trobaràs productes artesans, resultat d’un procés manual, pausat i d’autor. Cadascuna de les nostres peçes ha estat creada de manera única, i són obres irrepetibles.

On som?


Valldoreix

Rbla. Mossèn Jacint
Verdaguer 21
, 08197
Tel. 93 315 30 10

Bellaterra

Plaça del pi 5, 08193
Tel. 93 592 16 00

Barcelona

Sarrià
Passatge Senillosa 8-10, 08034
Tel. 93 205 72 09

2019
El Forn de la Tieta S.L.
Política de privacitat
Contacta’ns
info@bonaparte.cat
Vols treballar amb nosaltres?
Envia el teu CV a info@bonaparte.cat