CAT   ES


 

Una expressió d’art.


Banda de cabell d’àngel

Pasta de full farcida de cabell d’àngel amb pinyons.

Banda de poma

Pasta de full farcida de crema amb poma.

Coca de brioix de crema

Braç de gitano de crema


Amb sucre glaç o crema cremada. Només sota comanda.

Braç de gitano de trufa o nata

Amb sucre glaç. 

Braç de gitano de trufa o nata


Amb crema cremada.
Pa de pessic

Pastís de nata


Pa de pessic banyat de nata

Sara


Pa de pessic banyat en crema de mantega i recobert amb ametlles filetejades.


Tarta Tatin
 
Massini


Pa de pessic farcit de nata, trufa i banyat en crema cremada.

Mousse de llimona


Mousse de llimona amb cor de melmelada de fruits vermells i base de galeta.

Mousse
de tres xocolates



Mousse de xocolata blanca i maracujà


Mousse de taronja i xocolata


Charlotte de fruits vermells 


Pacific


Mousse de maracujà i mango amb un toc de té verd Matcha i albercoc confitat. 

Sacher de nata


Pa de pessic de xocolata, farcit de nata.


Sacher de trufa


Pa de pessic de xocolata, farcit de trufa.

Sacher de melmelada de gerds


Pa de pessic de xocolata, farcit de melmelada de gerds.


Brownie

Pa de pessic de xocolata amb nous. 


Carrot Cake

Pastís de pastanaga. 

Sobre la nostra pastisseria... 


L’estalvi no ens defineix.
Podríem comprar ingredients ja existents per estalviar temps i diners. Per exemple, una crema de xocolata. Però preferim elaborar-la nosaltres mateixos, per respecte al nostre producte i a la nostra feina. I a tú.

Innovació, sí.
Però a través de la tradició. Els nostres pastissers són artesans, persones amb un savoir faire adquirit a base de molts anys de professió, que li permeten adoptar noves idees a partir de les receptes més tradicionals. Per això, a casa nostra hi trobaràs la pastisseria de sempre, però també pastisseria d’autor.

La diversitat com a ingredient extra.
Juguem amb diferents tipus de sucre, segons la recepta, per controlar la dolçor i la textura de cada elaboració.

El millor mestre.
El seu nom és Carles Mampel, fundador de la pastisseria Bubó a Barcelona i actual consultor internacional de pastisseria. El seu talent i la seva creativitat han estat premiats arreu del món en innumerables ocasions. Forma i assessora al nostre equip de pastisseria.



On som?


Valldoreix

Rbla. Mossèn Jacint
Verdaguer 21
, 08197
Tel. 93 315 30 10

Bellaterra

Plaça del pi 5, 08193
Tel. 93 592 16 00

Barcelona

Sarrià
Passatge Senillosa 8-10, 08034
Tel. 93 205 72 09


2019
El Forn de la Tieta S.L.
Política de privacitat
Contacta’ns
info@bonaparte.cat
Vols treballar amb nosaltres?
Envia el teu CV a info@bonaparte.cat