CAT   ES


 

La qualitat no es manufactura,
es mima.


Barra artesana de mig

Cuita al forn de pedra, amb una crosta cruixent i molt gustosa. Ideal per acompanyar qualsevol àpat.

Barra artesana de quart

La germana petita de l'artesana de mig.


Barra multicereals

Una barra molt saborosa, saciant i saludable, gràcies als 9 tipus de cereals i llavors que conté.


Barra La Nostra

La barra de tota la vida, ideal per a tota la família!


Barra 100% integral

Fet amb massa mare integral y farina integral.


Barra Vall d’Or

El pa de coca. És perfecte per fer torrades o pa amb tomàquet.


Barra de Viena

Barra feta a partir de mantega. Molt recomanat per qui busca un pa amb poca crosta i de fàcil masticabilitat. 

Barra d’espelta


Barra fet a partir de farina d'espelta, amb la crosta cruixent i la molla alveolada.
Flautí

Barra fina i molt cruixent, ideal per fer entrepans.


Xusco de xeixa

Un pa fet a partir de farina de xeixa, un blat molt antic de les illes balears que no ha estat modificat genèticament. Conté molt poc gluten.

Xusco d’espelta

Molt recomanable per a gent amb lleus intoleràncies al gluten (no apte per a al·lèrgics). Conté un percentatge calòric molt baix.

Xusco 100% integral

Fet amb massa mare integral y farina integral.

Xusco multicereals

Un pa molt saborós, saciant i saludable, gràcies als 9 tipus de cereals i llavors que conté.

Xusco de sarraí

Ric en vitamina B i ferro. Recomanable per combatre el colesterol. Recomenable per a lleus intoleràncies al gluten (no apte per al·lèrgics).

Xusco de sègol

Ric en vitamines B i E, amb un percentatge de fibra molt alt.

Xusco de chia

Llavor procedent de Mèxic, amb una altra concentració d’omega 3. Conté molt de calci i ferro, entre d’altres.



Pa de pagès

El pa de tota la vida, amb crosta cruixent i molla alveolada i amplia.
(de 500gr o de kilo)

Pa d’aigua

Pa fet amb un percentatge molt elevat d’aigua. Amb molta crosta i molt poca molla, és perfecte per torrar i acompanyar qualsevol àpat.



Panets de Viena

Panets fets a partir de mantega, dolços i tous.




Pa de motlle


Pa dolç i tou, ideal per nens!
Sobre els nostres pans... 


Tot el nostre pa és biològic. La farina que fem servir per elaborar-los prové d'un blat que no ha estat modificat genèticament.

Abans de fer pa, has de crear la seva ànima. Elaborem la nostra pròpia massa mare levain sense cap mena d’additiu.

Ingredients de qualitat i proximitat. Només utilitzem farines de proximitat. L’aigua que fem servir a les nostres masses és prèviament tractada i purificada per evitar la calç i el sabor a clor. D’aquesta manera aconseguim un producte 100% natural.  

El que no fermenta fora, fermenta dins del teu estómac. Tenim diferents tipus de massa. Per això, utilitzem diferents temps de pre fermentació i aconseguim més sabor, aroma, durabilitat i valor nutricional. Els nostres pans arriben a fermentar fins a 24 hores, fet que fa disminuir notablement els nivells de sucre i de gluten, aconseguint un pa molt més saludable i digestiu. El pa que no fermenti durant el seu procés d’elaboració, fermentarà dins el nostre estómac, provocant, a la llarga, complicacions digestives.

Les màquines no tenen sensibilitat. Dividim i donem forma a la massa només amb les mans, perquè sabem que si no la toquem correctament pot trencar-se i desgasificar-se.

Els petits detalls són els que compten. Fem l’última fermentació sobre fustes de pi vermell, roure i noguera. La humitat es transmet a la fusta i la fermentació final és molt més natural.  

Les mans són la nostra millor eina, però no l'única. Utilitzem forn de pedra, perquè així la crosta és molt més cruixent. A més a més, millora l’aroma i la uniformitat de l’acabat, i evitem contaminació de sabors.


On som?


Valldoreix

Rbla. Mossèn Jacint
Verdaguer 21
, 08197
Tel. 93 315 30 10

Bellaterra

Plaça del pi 5, 08193
Tel. 93 592 16 00

Barcelona

Sarrià
Passatge Senillosa 8-10, 08034
Tel. 93 205 72 09


2019
El Forn de la Tieta S.L.
Política de privacitat
Contacta’ns
info@bonaparte.cat
Vols treballar amb nosaltres?
Envia el teu CV a info@bonaparte.cat