CAT   ES


 

Millor i ecològic.


Nova barra Bonaparte 
Barra feta a partir de farina blanca ecològica.

Rodó de blat persa


Pa rodó fet amb farina de blat persa i poma troçejada. Conté un alt contingut en proteïnes, aminoàcids i minerals, entre d'altres.

Barra d’espelta


Barra de farina d'espelta ecològica. Molt fàcil de digerir i amb un alt contingut de minerals com el magnesi, el fòsfor o el potasi.

Rodó de blat de moro

Pa rodó fet amb farina de blat de moro, amb un toc de mel i d'oli d'oliva, arrebossat amb pipes de carabassa. Un pa molt saborós!Sobre els nostres productes ecològics... 


Els nostres pans ecològics estan fets a base de farina de cultiu ecològic. Aquestes farines es caracteritzen per haver estat conreades en terres en les quals no han intervingut ni fertilitzants ni pesticides ni additius sintètics de cap mena. Per aquest motiu, són productes més saludables ja que estan lliures de residus tòxics. Al seu torn, en estar conreades en aquest tipus de terra, són pans més nutritius ja que contenen alts nivells de vitamines, antioxidants, minerals i proteïnes. Les farines ecològiques que utilitzem han estat mòltes a la pedra. Aquest procés de mòlta fa que aquestes farines adquireixin característiques organolèptiques (sabor i aroma) molt millors, atès que conserven part del gra del cereal, del germen i del segó. 


On som?


Valldoreix

Rbla. Mossèn Jacint
Verdaguer 21
, 08197
Tel. 93 315 30 10

Bellaterra

Plaça del pi 5, 08193
Tel. 93 592 16 00

Barcelona

Sarrià
Passatge Senillosa 8-10, 08034
Tel. 93 205 72 09


2019
El Forn de la Tieta S.L.
Política de privacitat
Contacta’ns
info@bonaparte.cat
Vols treballar amb nosaltres?
Envia el teu CV a info@bonaparte.cat