CAT   ES


 

Un diàleg entre les nostres mans i els millors ingredients.


Brioix llarg

Brioix rodó

Croissant de mantega
Croissant de crema

Croissant de xocolata negra

Mini Croissants

(de mantega o de xocolata negra)




Canya de xocolata

Ensaïmades

(de sucre, de xocolata o de cabell d’àngel)

Bunyols

Magdalenes de sucre


Magdalenes multicereals



Magdalenes de xocolata blanca


Magdalenes de poma


Ulleres

(de sucre o de xocolata)





Sobre la nostra brioixeria... 


Adéu rellotge. Les masses són productes vius i en constant canvi. Per controlar-les necessites experiència i moltes hores treballant-les. Només així aconseguim productes de caràcter únic en sabor, textura i aparença.

Baixem temperatures, apugem qualitat. Treballem amb processos en fred per aconseguir un producte més cruixent i millorar la durabilitat.

Sense presa. Com amb el pa, les fermentacions llargues ens ajuden a millorar el producte en tots els aspectes. També ens prenem el nostre temps per pintar les nostres peces, ja sigui amb nata, xocolata, crema...

Atenció al nostre croissant. Lleuger i cruixent. Molt cruixent. Minimitzem els plecs per obtenir un interior d’alvèols amplis. Els elaborem de tal manera que la massa retén l’aire i s’omple de mantega francesa, aportant un sabor i una textura inigualable.


On som?


Valldoreix

Rbla. Mossèn Jacint
Verdaguer 21
, 08197
Tel. 93 315 30 10

Bellaterra

Plaça del pi 5, 08193
Tel. 93 592 16 00

Barcelona

Sarrià
Passatge Senillosa 8-10, 08034
Tel. 93 205 72 09


2019
El Forn de la Tieta S.L.
Política de privacitat
Contacta’ns
info@bonaparte.cat
Vols treballar amb nosaltres?
Envia el teu CV a info@bonaparte.cat